Skip to main content

Blandt de Absolut Bedste og Billigste
Investeringsforeninger i Danmark.

Benyt Optimal Invest til Firmapension via Pensions.dk

PENSIONS er et uafhængigt pensionsselskab, der tilbyder en langt større fleksibilitet samt uafhængig rådgivning end tidligere set i pensionsbranchen.

PENSIONS udbyder ikke egne investerings-afdelinger MEN tilbyder bl. a Optimal Invest’s forskellige pensions-opsparingsprodukter.

Med andre ord kan din virksomhed få en traditionel firma-pension med alle de kendte pensionsforsikringer (såsom erhvervsudygtighedsforsikring m.m.) kombineret med Optimal Invest’s forskellige opsparingsløsninger.

Således kan vi sætte et møde op, hvor du og din virksomhed får rådgivning om dels pensionsforsikringspakken, dels den investeringsportefølje I ønsker jer. Ring meget gerne på 444 111 17 og hør mere.

Et eksempel kunne være at I ønsker, at jeres egen virksomheds aktie indgår som en særskilt investering i jeres skræddersyet opsparingsportefølje. Så kommer vi med et sådanne oplæg.

PENSIONS er på lige fod med de store kendte pensionsselskaber i Danmark under regulering af det danske Finanstilsyn. Og har samme sikkerhed, som du er vandt til fra din nuværende firma-pensionsordning.

Eksempel på et investeringsoplæg

Forstil dig, at vi som resultat af et møde har diskuteret forskellige investeringsmuligheder og du og din virksomhed har givet udtryk for jeres holdning til eksempelvis bæredygtighed, ren energi og forskellige teknologiske udviklingsområder, såsom robotter og digitalisering kombineret med at I gerne vil investere i jeres egen aktie (jeres virksomhed). Så kunne et oplæg se således ud:

 
Navn InvesteringsområdeBeskrivelse
ROBO Global Robotics and Automation GO UCITS ETF (EUR)
Robot-industrien

Måske næste megatrend

iShares Global Water UCITS ETF (EUR)
Vand

Rent vand = gobal mangelvare

iShares MSCI Europe Minimum Volatility UCITS ETF (EUR)
Minimum risiko aktier

Stabil udvikling = højt afkast

iShares Core MSCI Emerging Markets IMI UCITS ETF (EUR)
Aktier fra udviklingslande

Lavt prisfastsat aktier

DB x-trackers Stoxx Europe 600 UCITS ETF (DR) 1C (EUR)
Store europæiske aktier

Stor spredning

DB x-trackers Euro Stoxx 50 UCITS ETF (DR) 1C (EUR)
50 af Europas største aktier

ETF = markedets laveste omk.