Blandt de Absolut Bedste og Billigste
Investeringsforeninger i Danmark.

Om os​


Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S’ to partnere har ca. 50 års erfaring med kapitalforvaltning og risikostyring fra bl.a Nykredit, BRF og SEB.

Optimal Invest A/S står bl.a. bag investeringsforeningsafdelingerne Investin Optimal Stabil, Investin Optimal VerdensIndex Moderat, Investin Optimal Mix (tidl. Livscyklus 2030-40), Investin Active and Index, Investin Optimal Offensiv (tidl. Livscyklus 2040-50) og Investin Optimal Balance Wealth. De to partnere har hele deres pensionsopsparing investeret i Optimal afdelingerne.

Bestyrelsen i Investin er:​

  • ​Professor, dr. jur. Jesper Lau Hansen, formand, Juridisk Fakultet
  • Adm. Direktør Henrik Vincents Johansen, Roskilde Fællesbageri ApS​
  • Advokat Kim Høibye, Partner, Njord Law firm
  • Direktør Tine Roed, DI – Dansk Industri, Industriens Hus

​Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S er under tilsyn af Finanstilsynet.​

Vi forvalter pt. ca. 4 mia. kr fordelt på ca. 11.000 kunder og har en stærk kundetilgang. Vores ældste investeringsforeningsafdeling Investin Optimal VerdensIndex Moderat har givet et merafkast på ca. 50 % i forhold til sin Morningstar Kategori de første 12 år og 7 måneder. Vores investeringsforeningsafdelinger har den højeste rating i Danmark hos analysehuset Morningstar både på afkast (4,5 stjerner ud af 5) og bæredygtighed (4,8 globusser ud af 5) og guld rating hos Morningstar. Bæredygtighed er et centralt fokusområde i vores investeringspolitik.​

Optimal Invest A/S’ målsætning er at skabe et betydeligt merafkast til vores kunder i forhold til vores danske konkurrenter baseret på den bedst mulige balance mellem højt afkast, lav risiko og maksimal sikkerhed til meget lave omkostninger. Vi gør op med branchens alt for høje omkostninger og uigennemskuelige investeringsprodukter. Vi baserer vores investeringsløsninger på anbefalinger fra bl.a. Nationalbanken og Forbrugerrådet.

Vi er en af Danmarks førende eksperter i indeksbaseret rådgivning. Vi udvælger og overvåger nøje de indeksforeninger, som indgår i vores investeringsløsninger. Vi tror på “Aktiv Indeks-investering” til lave omkostninger. Derfor bruger vi aktivt indeksforeninger (ETF’ere) og danske realkreditobligationer i vores investeringsbeslutninger.

Vi laver også skræddersyede investeringsløsninger til virksomheder og fonde bl.a. baseret på kerne-satellit modellen.

Vi samarbejder bl.a. med Coop Bank om investeringsforeningerne under “Coop Opsparing”, med Fundmarket.dk om kontoførende investeringsforeninger (se mere her) og med Nikolaj Holdt Mikkelsen (tidl. Morningstar) om foreningen “Wealth Invest Afkast+” (se mere her).

Ansatte i Optimal Invest A/S


KARSTEN HANNIBAL

Managing partner, CIO, CEO, Head of R&D & Finance, virksomhedens klageansvarlige

kh@optimalinvest.dk
+45 29435357

JESPER IHLEMANN

Partner, Head of Sales, IR & marketing


ji@optimalinvest.dk
+45 22222069

ULLA NORUP PANILD

Kommunikationskonsulent


up@optimalinvest.dk

MICHAEL BONDE KRISTENSEN

Selvstændig compliance specialist


+45 31328742

CARSTEN WEBER ALBERTSEN

Senior portefølje manager

ca@optimalinvest.dk
+45 20466303

OLIVER MARCUS JØRGENSEN

KONTAKT

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Rustenborgvej 7A
DK – 2800 Kgs. Lyngby
CVR: 33069685

​Telefon: 444 111 17
E-mail: info@optimalinvest.dk

​HJÆLP TIL INVESTERING?

Vores investeringsforeningsafdelinger kan anvendes til kapital- og ratepension, aldersopsparing, børneopsparing, alm. opsparing, virksomhedsskatteordningen, holdingselskaber og kapitalforvaltning.


Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S er under tilsyn af Finanstilsynet.
FT ID : 8330