Blandt de Absolut Bedste og Billigste
Investeringsforeninger i Danmark.

Afkast+ logo fair formuepleje

Afkast+ er en dansk børsnoteret investeringsfond med en investeringsstrategi, der bygger på Nobelprisvindende teori. Du kan forvente et højt afkast, lave omkostninger samt en ansvarlig strategi med fokus på bæredygtige investeringer.

Afkast+ er det naturlige alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer, der ønsker en fair formuepleje af sin opsparing.

Slå aktiemarkedet med Afkast+

Med Afkast+ kan du forvente højere afkast end det globale aktiemarked, men en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, og derudover får du en portefølje af danske realkreditobligationer på 200-300%.

Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.

Teamet bag Afkast+

Du får et setup i en velkendt juridisk struktur med anerkendte samarbejdspartnere og under tilsyn af Finanstilsynet.

Teamet bag er Optimal Invest, der var blandt de første i Danmark med uafhængige investeringsfonde, og Nikolaj Holdt Mikkelsen, tidligere chefanalytiker i Morningstar og kendt for sin passion for at varetage investorers interesser.

Alt for mange danskere betaler alt for meget for deres formuepleje

Er du træt af høje omkostninger, så er det helt forståeligt. Høje omkostninger er nemlig lig mindre afkast.

I Afkast+ har vi fjernet alle overflødige omkostninger og det betyder højere afkast til dig.

Afkast+ er desuden markant billigere end tilsvarende investeringsprodukter på det danske marked, fx. Formuepleje Safe og Epikur, bl.a. fordi Afkast+ ikke anvender resultatafhængig omkostningsstruktur.

Det betyder, at en større del af afkastet går til dig og de øvrige investorer i Afkast+.

Afkast+ anvende den samme forvaltningsform og lave omkostninger som i Optimal Invest. Afkast+ har klaret sig rigtig godt både absolut og relativt til markedet og konkurrenterne. Ring 22222069 eller se afkastplus.dk, hvis du vil have mere information.

Afkast i forhold til konkurrenterne 31/12-18 til 31/12-21

Diagram viser Afkast+ sammenlignet med 3 konkurrenter målt på afkast

Ovennævnte konkurrerende produkter har også aktie-lignende risiko. Vi har opnået et mer-afkast på 28 % indtil videre.  Mere konkret minder Afkast+ om produkter som eksempelvis Formuepleje Safe og  Formuepleje Epikur. Ring 22222069 eller se afkastplus.dk, hvis du vil have mere information.

KONTAKT

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S,
Rustenborgvej 7A
DK – 2800 Kgs. Lyngby
CVR: 33069685

​Telefon: 444 111 17
E-mail: info@optimalinvest.dk

​HJÆLP TIL INVESTERING?

Vores investeringsforeningsafdelinger kan anvendes til kapital- og ratepension, aldersopsparing, børneopsparing, alm. opsparing, virksomhedsskatteordningen, holdingselskaber og kapitalforvaltning.


Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S er under tilsyn af Finanstilsynet. FT ID : 8330