Skip to main content

Blandt de Absolut Bedste og Billigste
Investeringsforeninger i Danmark.

Fra minusrente til plusrente

Skal du undgå negative renter på dit indestående i banken, er en investeringsforening en attraktiv mulighed. En af fordelene ved Optimal Invest er, at du kan investere via din egen bank til meget lave omkostninger. Netop lave omkostninger er en af de allervigtigste forudsætninger for et positivt afkast.

Europamester i afkast

Optimal VerdensIndex har netop haft ti års jubilæum. Sammenligner man de ca. 250 lignende investeringsforeninger i Europa, er vi den investeringsforening med 35-50 % aktieandel, der over 10 år har givet det højeste afkast i Europa.

Tre eksempler med henholdsvis lav, mellem og høj risiko

Vi tilbyder flere investeringsforeninger fra lav til høj risiko forvaltet efter samme princip som Optimal VerdensIndex.

1. Lav risiko: til dig som investerer for første gang og ønsker en forsigtig tilgang, anbefales Optimal Stabil. Det forventede afkast er 3,0 % p.a. efter omkostninger (historisk afkast 4,1 % p.a. efter omkostninger siden start).

2. Mellem risiko: til dig som har prøvet at investere før og ønsker lidt højere afkast, anbefales en kombination af Optimal Stabil og Optimal Livscyklus 2040-50 i forholdet 1:1. Det forventede afkast er 4,5 % p.a. efter omkostninger (historisk afkast 5,7 % p.a. efter omkostninger de seneste tre år).

3. Høj risiko: til dig, der har en tidshorisont over 7 år og som ønsker et højt afkast og samtidig er villig til at løbe en højere risiko, anbefales Optimal Livscyklus 2040-50. Det forventede afkast er her 5,9 % p.a. efter omkostninger (historiske afkast 10,2 % p.a. efter omkostninger siden start).

Nem og enkel investering via din egen bank

Du kan købe vores produkter via din egen bank. Det tager kun i omegnen af fem minutter og kræver blot et værdipapirdepot i din bank, så er du klar. Ring eventuelt på 444 111 17, hvis vi skal uddybe det yderligere.

Hvordan investerer jeg?