Tag din investerings podcast med på farten

Velkommen til Optimal Invests podcastsamling. Her kan du lytte til de investerings podcasts, hvor vi har været gæster. Her på denne side har vi samlet et udvalg af de bedste podcasts, hvor du kan høre mere om hvem Optimal Invest er og få inspiration til at blive en bedre investor.

Vi tror på, at en god investeringsstrategi kræver viden, tålmodighed og disciplin. Derfor vil du i vores udvalg af investerings podcasts finde en bred vifte af emner, der spænder fra grundlæggende principper for investering til mere avancerede emner som risikostyring og porteføljeoptimering. Vi håber, at du vil finde vores gæsteoptrædener informative og underholdende.

Vores episoder er tilgængelige på denne side, og du kan også finde dem på de fleste populære podcastplatforme som Apple Podcasts og Spotify. Så uanset om du er på farten, træner i fitnesscenteret eller blot ønsker at lære mere om investering, kan du lytte til vores gæsteoptrædener når som helst og hvor som helst.

Tak fordi du har valgt at lytte til Optimal Invests udvalg af podcasts, og vi håber, at du vil få glæde af vores indhold og få et bedre indblik i investeringsverdenen.

Investering på hjernen – Investerings podcast

Spredning er redning siger man og det gælder stadig! Det kan måske ikke rede dig lige i øjeblikket, hvor det hele går den gale vej. Men der er stadig værdipapirer, der klarer sig bedre end andre. Denne spredning er en af grundreglerne i investering, alligevel overser mange det, og springer direkte til investering i en smal portefølje af aktier.

#168 INTERVIEW: Europamestre i gode afkast til lave gebyrer (17.09.21)

#198 INTERVIEW: Spredning er redning – og det kan du få med ETF’er (02.02.22)

#186 INTERVIEW: Lær at investere dine penge som en professionel (01.12.21)

#221 INTERVIEW: Din pensionsopsparing falder lige nu – hør om du skal bekymre dig (18.05.22)

KONTAKT

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Rustenborgvej 7A
DK – 2800 Kgs. Lyngby
CVR: 33069685

​Telefon: 444 111 17
E-mail: info@optimalinvest.dk

​HJÆLP TIL INVESTERING?

Vores investeringsforeningsafdelinger kan anvendes til kapital- og ratepension, aldersopsparing, børneopsparing, alm. opsparing, virksomhedsskatteordningen, holdingselskaber og kapitalforvaltning.


Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S er under tilsyn af Finanstilsynet.
FT ID : 8330