Skip to main content

Velkommen til Optimal Invest

– Vi tilbyder kvalitetsinvestering til lave priser og er guldrated af Morningstar™ 

Det internationalt anerkendte analysehus Morningstar vurderer løbende vores investeringsforeninger. I deres nye fremadrettede Medalist Rating™ får alle vores 6 “Investin Optimal”-investeringsforeninger GULD. Kun ca. 4% af de 24.000 europæiske fonde/investeringsforeninger opnår guld rating. Med andre ord: Morningstar vurderer, at alle Optimal Invests investeringsforeninger vil være blandt Europas 4% bedst performende investeringsforeninger fremover. 

Desuden har Optimal Invest den højeste gennemsnitlige rating i Danmark på både afkast og bæredygtighed, dvs. Morningstars traditionelle historiske ratings, som illustreres med stjerner og globusser. 

Det er vi stolte af og det kommer i høj grad vores nye og kommende investorer til gavn! 

Her får du historien bag disse ratings – og hvor let det er som investor at komme med. 

Se alle vores investeringsforeninger, som har modtaget guldrating.

Investeringsforeninger med lave omkostninger og bedre afkast 

Optimal Invest har drevet investeringsforeninger siden 2010, og i dag har vi 6 børsnoterede foreninger. Vores helt grundlæggende mantra er aktiv risikostyring, meget stor risikospredning og helt lave omkostninger, så vores investorer får en optimal balance mellem højt afkast, lav risiko og maksimal sikkerhed. Konkret sammensætter og fintuner vi løbende globale porteføljer, der består af 4.000-5.000 aktier og obligationer via indeksforeninger og ETF’ere, og det kombinerer vi med investeringer i danske aktier og realkreditobligationer.

Det indebærer, at du ved at investere hele din formue i én af vores investeringsforeninger får spredt din investering over hele verden. Du skal blot tage stilling til, om du ønsker lav, mellem eller høj risiko.

Vores investeringsforeninger kan bruges til alle typer opsparing og investering.

Teamet bag Optimal Invest
Graf viser merafkastet

Vi skaber resultater! 

Det, du betaler til Optimal Invest for at forvalte din investering, altså den årlige omkostning, er ca. 0,45% af det investerede beløb.  For sammenlignelige investeringsforeninger, bankpuljer, private banking-aftaler og pensionsselskaber er den ofte ca. 1,7%, altså 1,25% mere. 

Vores afdeling “Optimal VerdensIndex Moderat” har leveret et merafkast på 25% hen over 12,5 år, hvilket svarer til 250.000 kr. pr. investeret million.


Dialog med os

Vores investeringsforeninger er sammensat, så der er risikoprofiler og tidshorisonter, der passer til de fleste investorer og større eller mindre beløb, især hvis du kombinerer foreningerne. Vi sender dig gerne et porteføljeforslag, som vi laver ud fra, hvor lang tid du regner med at have investeringen kombineret med typen af midler.

Du kan også altid kontakte os på telefon 44 41 11 17 eller på info@optimalinvest.dk 

Jesper Ihlemann står til Investormøde og holder foredrag